2014 évtől költségvetési adattár szempontjából a piac egységessé vált. Az építőiparban egyedül a TERC Kft. fejleszt és frissít építőipari norma gyűjteményt. Ezek kezelése a TERC több programváltozatával, vagy a KönyvCalc programmal lehetséges. Mi szeretnénk megmutatni azokat a lehetőségeket, melyeket az általunk fejlesztett programba az évek során beleépítettünk. Az alábbiakban egy-egy mondattal jellemezzük, miért is szeretik olyan sokan a KönyvCalcot. Néhány címre klikkelve, rövid (egy-két perces) flash bemutatót is megnézhet a címben leírt leírt szolgáltatásokról. A közvetlen tapasztalat szerzéhez pedig töltse le honlapunkról és próbálja ki!

 

A bemutatók indítása után egy kisebb ablak nyílik meg. Az ablak megnyitása után legyen türelmmel, a kisfilm betöltése néhány másodpercen belül megtörténik (lassabb gépeknél ez több is lehet). Ha elindult a bemutató akkor a jobb felső sarokban lévő gombbal lehet teljes méretűre nyitni!

 

Mert szemléletében korszerű, felépítése koncepciója azonos a gyakorlatban elterjedt alkalmazásokéval! 

 

 

Mert megjelenítése "WYSIWYG: What You See Is What You Get": vagyis ami a képernyőn látszik, ugyanúgy fog kinézni nyomtatásban!

 

 

 

Mert szabadon alakítható, "testre szabható"!

 

Mert szolgáltatásaiban leggazdagabb!

 

Mert Export és Import lehetőségei széleskörűek!

 

Mert létezik kiterjedt (nagyvállalati) hálózatokra kifejlesztett változata